01 Ocak Paz
02 Ocak Pzt
03 Ocak Sal
04 Ocak Çar
05 Ocak Per
06 Ocak Cum
07 Ocak Cmt
08 Ocak Paz
09 Ocak Pzt
10 Ocak Sal
11 Ocak Çar
12 Ocak Per
13 Ocak Cum
14 Ocak Cmt
15 Ocak Paz
16 Ocak Pzt
17 Ocak Sal
18 Ocak Çar
19 Ocak Per
20 Ocak Cum
21 Ocak Cmt
22 Ocak Paz
23 Ocak Pzt
24 Ocak Sal
25 Ocak Çar
26 Ocak Per
27 Ocak Cum
28 Ocak Cmt
29 Ocak Paz
30 Ocak Pzt
31 Ocak Sal

Tolerans

A1- Tolerans

 Kurmaca / 17’ / HD / Renkli  / 2011

Kimi zaman doğru zamanda doğru yerdesinizdir, kimi zaman yanlış zamanda yanlış yerde. Ama hangisinin hangisi olduğuna karar veren sonunda yine sizsinizdir çünkü her şey sizin bakış açınıza göre değişir.


Yönetmen Besi Adut
Senaryo Besi Adut
Yapımcı Besi Adut
Görüntü Yönetmeni
Burak Kanbir
Kurgu Birkan Özekan, Ilker Canikligil, Yusuf Ziya
Ses Melodika, Sae
Müzik Çağrı Sertel, Ogun
Oyuncular Metin Avsar, Kıvılcım Ural, Zafer Algoz, Wilma Elles



Özgeçmiş

Besi Adut, 1982’de İstanbul’da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni okuduktan sonra, 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema & Televizyon Bölümü'nden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun olduktan sonra, Fulbright'tan kazandığı Üstün Başarı Bursuyla Amerika'nın en iyi ilk beş film okulundan biri olan CalArts'ta Film Yönetmenliği MFA derecesini tamamladı. Los Angeles, California'da 3 sene boyunca hem film sektöründe çalıştı, hem de okudu ve edindiği deneyimlerle Türkiye'ye geri döndü.

 

Filmografi

2011 Tolerance
2010 Past, Present, Future
2009 Strange Little Girl
2008 Spagetti Western 
2007 Bed by the Window
2006 Lumiere Project, Ribbon Dancers
2006 Ruth, Placebo cover
2006 Becoming Alice
2006 Father Chaos
2005 Forbidden Door 
2004 Out of Focus
2005 Pandora's Box
2003 Red
2003 HDV
2003 Eye Can See Love Everywhere
2002 Free to Decide
2002 Pulp Fiction “Remake Scene''
2002 Wanna be
2002 Femme Fatale
2001 Out of Control
2001 Disappointment

İletişim 05386565141 E-Posta: bessyadut@gmail.com