01 Nisan Cmt
02 Nisan Paz
03 Nisan Pzt
04 Nisan Sal
05 Nisan Çar
06 Nisan Per
07 Nisan Cum
08 Nisan Cmt
09 Nisan Paz
10 Nisan Pzt
11 Nisan Sal
12 Nisan Çar
13 Nisan Per
14 Nisan Cum
15 Nisan Cmt
16 Nisan Paz
17 Nisan Pzt
18 Nisan Sal
19 Nisan Çar
20 Nisan Per
21 Nisan Cum
22 Nisan Cmt
23 Nisan Paz
24 Nisan Pzt
25 Nisan Sal
26 Nisan Çar
27 Nisan Per
28 Nisan Cum
29 Nisan Cmt
30 Nisan Paz

Tolerans

A1- Tolerans

 Kurmaca / 17’ / HD / Renkli  / 2011

Kimi zaman doğru zamanda doğru yerdesinizdir, kimi zaman yanlış zamanda yanlış yerde. Ama hangisinin hangisi olduğuna karar veren sonunda yine sizsinizdir çünkü her şey sizin bakış açınıza göre değişir.


Yönetmen Besi Adut
Senaryo Besi Adut
Yapımcı Besi Adut
Görüntü Yönetmeni
Burak Kanbir
Kurgu Birkan Özekan, Ilker Canikligil, Yusuf Ziya
Ses Melodika, Sae
Müzik Çağrı Sertel, Ogun
Oyuncular Metin Avsar, Kıvılcım Ural, Zafer Algoz, Wilma Elles



Özgeçmiş

Besi Adut, 1982’de İstanbul’da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni okuduktan sonra, 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema & Televizyon Bölümü'nden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun olduktan sonra, Fulbright'tan kazandığı Üstün Başarı Bursuyla Amerika'nın en iyi ilk beş film okulundan biri olan CalArts'ta Film Yönetmenliği MFA derecesini tamamladı. Los Angeles, California'da 3 sene boyunca hem film sektöründe çalıştı, hem de okudu ve edindiği deneyimlerle Türkiye'ye geri döndü.

 

Filmografi

2011 Tolerance
2010 Past, Present, Future
2009 Strange Little Girl
2008 Spagetti Western 
2007 Bed by the Window
2006 Lumiere Project, Ribbon Dancers
2006 Ruth, Placebo cover
2006 Becoming Alice
2006 Father Chaos
2005 Forbidden Door 
2004 Out of Focus
2005 Pandora's Box
2003 Red
2003 HDV
2003 Eye Can See Love Everywhere
2002 Free to Decide
2002 Pulp Fiction “Remake Scene''
2002 Wanna be
2002 Femme Fatale
2001 Out of Control
2001 Disappointment

İletişim 05386565141 E-Posta: bessyadut@gmail.com