01 Şubat Çar
02 Şubat Per
03 Şubat Cum
04 Şubat Cmt
05 Şubat Paz
06 Şubat Pzt
07 Şubat Sal
08 Şubat Çar
09 Şubat Per
10 Şubat Cum
11 Şubat Cmt
12 Şubat Paz
13 Şubat Pzt
14 Şubat Sal
15 Şubat Çar
16 Şubat Per
17 Şubat Cum
18 Şubat Cmt
19 Şubat Paz
20 Şubat Pzt
21 Şubat Sal
22 Şubat Çar
23 Şubat Per
24 Şubat Cum
25 Şubat Cmt
26 Şubat Paz
27 Şubat Pzt
28 Şubat Sal

Tolerans

A1- Tolerans

 Kurmaca / 17’ / HD / Renkli  / 2011

Kimi zaman doğru zamanda doğru yerdesinizdir, kimi zaman yanlış zamanda yanlış yerde. Ama hangisinin hangisi olduğuna karar veren sonunda yine sizsinizdir çünkü her şey sizin bakış açınıza göre değişir.


Yönetmen Besi Adut
Senaryo Besi Adut
Yapımcı Besi Adut
Görüntü Yönetmeni
Burak Kanbir
Kurgu Birkan Özekan, Ilker Canikligil, Yusuf Ziya
Ses Melodika, Sae
Müzik Çağrı Sertel, Ogun
Oyuncular Metin Avsar, Kıvılcım Ural, Zafer Algoz, Wilma Elles



Özgeçmiş

Besi Adut, 1982’de İstanbul’da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni okuduktan sonra, 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema & Televizyon Bölümü'nden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun olduktan sonra, Fulbright'tan kazandığı Üstün Başarı Bursuyla Amerika'nın en iyi ilk beş film okulundan biri olan CalArts'ta Film Yönetmenliği MFA derecesini tamamladı. Los Angeles, California'da 3 sene boyunca hem film sektöründe çalıştı, hem de okudu ve edindiği deneyimlerle Türkiye'ye geri döndü.

 

Filmografi

2011 Tolerance
2010 Past, Present, Future
2009 Strange Little Girl
2008 Spagetti Western 
2007 Bed by the Window
2006 Lumiere Project, Ribbon Dancers
2006 Ruth, Placebo cover
2006 Becoming Alice
2006 Father Chaos
2005 Forbidden Door 
2004 Out of Focus
2005 Pandora's Box
2003 Red
2003 HDV
2003 Eye Can See Love Everywhere
2002 Free to Decide
2002 Pulp Fiction “Remake Scene''
2002 Wanna be
2002 Femme Fatale
2001 Out of Control
2001 Disappointment

İletişim 05386565141 E-Posta: bessyadut@gmail.com