01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Tolerans

A1- Tolerans

 Kurmaca / 17’ / HD / Renkli  / 2011

Kimi zaman doğru zamanda doğru yerdesinizdir, kimi zaman yanlış zamanda yanlış yerde. Ama hangisinin hangisi olduğuna karar veren sonunda yine sizsinizdir çünkü her şey sizin bakış açınıza göre değişir.


Yönetmen Besi Adut
Senaryo Besi Adut
Yapımcı Besi Adut
Görüntü Yönetmeni
Burak Kanbir
Kurgu Birkan Özekan, Ilker Canikligil, Yusuf Ziya
Ses Melodika, Sae
Müzik Çağrı Sertel, Ogun
Oyuncular Metin Avsar, Kıvılcım Ural, Zafer Algoz, Wilma Elles



Özgeçmiş

Besi Adut, 1982’de İstanbul’da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni okuduktan sonra, 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema & Televizyon Bölümü'nden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun olduktan sonra, Fulbright'tan kazandığı Üstün Başarı Bursuyla Amerika'nın en iyi ilk beş film okulundan biri olan CalArts'ta Film Yönetmenliği MFA derecesini tamamladı. Los Angeles, California'da 3 sene boyunca hem film sektöründe çalıştı, hem de okudu ve edindiği deneyimlerle Türkiye'ye geri döndü.

 

Filmografi

2011 Tolerance
2010 Past, Present, Future
2009 Strange Little Girl
2008 Spagetti Western 
2007 Bed by the Window
2006 Lumiere Project, Ribbon Dancers
2006 Ruth, Placebo cover
2006 Becoming Alice
2006 Father Chaos
2005 Forbidden Door 
2004 Out of Focus
2005 Pandora's Box
2003 Red
2003 HDV
2003 Eye Can See Love Everywhere
2002 Free to Decide
2002 Pulp Fiction “Remake Scene''
2002 Wanna be
2002 Femme Fatale
2001 Out of Control
2001 Disappointment

İletişim 05386565141 E-Posta: bessyadut@gmail.com