01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Tolerans

A1- Tolerans

 Kurmaca / 17’ / HD / Renkli  / 2011

Kimi zaman doğru zamanda doğru yerdesinizdir, kimi zaman yanlış zamanda yanlış yerde. Ama hangisinin hangisi olduğuna karar veren sonunda yine sizsinizdir çünkü her şey sizin bakış açınıza göre değişir.


Yönetmen Besi Adut
Senaryo Besi Adut
Yapımcı Besi Adut
Görüntü Yönetmeni
Burak Kanbir
Kurgu Birkan Özekan, Ilker Canikligil, Yusuf Ziya
Ses Melodika, Sae
Müzik Çağrı Sertel, Ogun
Oyuncular Metin Avsar, Kıvılcım Ural, Zafer Algoz, Wilma Elles



Özgeçmiş

Besi Adut, 1982’de İstanbul’da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni okuduktan sonra, 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema & Televizyon Bölümü'nden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun olduktan sonra, Fulbright'tan kazandığı Üstün Başarı Bursuyla Amerika'nın en iyi ilk beş film okulundan biri olan CalArts'ta Film Yönetmenliği MFA derecesini tamamladı. Los Angeles, California'da 3 sene boyunca hem film sektöründe çalıştı, hem de okudu ve edindiği deneyimlerle Türkiye'ye geri döndü.

 

Filmografi

2011 Tolerance
2010 Past, Present, Future
2009 Strange Little Girl
2008 Spagetti Western 
2007 Bed by the Window
2006 Lumiere Project, Ribbon Dancers
2006 Ruth, Placebo cover
2006 Becoming Alice
2006 Father Chaos
2005 Forbidden Door 
2004 Out of Focus
2005 Pandora's Box
2003 Red
2003 HDV
2003 Eye Can See Love Everywhere
2002 Free to Decide
2002 Pulp Fiction “Remake Scene''
2002 Wanna be
2002 Femme Fatale
2001 Out of Control
2001 Disappointment

İletişim 05386565141 E-Posta: bessyadut@gmail.com