01 Mayıs Pzt
02 Mayıs Sal
03 Mayıs Çar
04 Mayıs Per
05 Mayıs Cum
06 Mayıs Cmt
07 Mayıs Paz
08 Mayıs Pzt
09 Mayıs Sal
10 Mayıs Çar
11 Mayıs Per
12 Mayıs Cum
13 Mayıs Cmt
14 Mayıs Paz
15 Mayıs Pzt
16 Mayıs Sal
17 Mayıs Çar
18 Mayıs Per
19 Mayıs Cum
20 Mayıs Cmt
21 Mayıs Paz
22 Mayıs Pzt
23 Mayıs Sal
24 Mayıs Çar
25 Mayıs Per
26 Mayıs Cum
27 Mayıs Cmt
28 Mayıs Paz
29 Mayıs Pzt
30 Mayıs Sal
31 Mayıs Çar

Altın Vuruş

Altın Vuruş

Türkiye - Canlandırma - 9’ - HD - Renkli - 2015

Küçük evlerinde ışığa muhtaç bir şekilde yaşayan paslı makinalar, güneşin gelip onları gökyüzüne çıkardığı günün hayalini kurmaktadırlar. Küçük bir ışık, onlara ancak ayakta tutup hayal kurmaya devam etmelerini sağlar. Fakat makinalardan bir tanesi artık güneşi görmek ister ve bunun için bir planı vardır.

Yönetmen: Gökalp Gönen
Senaryo: Gökalp Gönen
Yapımcı: Gökalp Gönen
Görüntü Yönetmeni: Gökalp Gönen
Kurgu: Gökalp Gönen
Ses: Gökalp Gönen
Animatör: Gökalp Gönen

Özgeçmiş

Gökalp Gönen, İstanbul’da çalışmalarına devam etmektedir.

Filmografi

2015 Altın Vuruş
2013 Lumen Forest
2011 Güveç
2009 Modernizm

Katıldığı Festivaller

2015 3. Altın Çınar Film Festivali
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali
2015 22. Adana Altın Koza Film Festivali, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması
2015 3. Boğaziçi Film Festivali, Ulusal Kısa Kurmaca Film Yarışması
2015 Harlem Internatıonal Film Festıval U.S.A.
2015 Libélula Animation Fest, Spain
2015 Orlando Film Festival U.S.A.
2015 Internaional Animated Film Festival Banja Luka Bosnia
2015 Balkans Beyond Borders, Greece

Ödüller

2015 Altın Vuruş - 3. Altın Çınar Film Festivali, Ulusal Animasyon Dalı, En İyi Animasyon Film
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali, Ulusal Yarışma, Animasyon Dalı, Birincilik Ödülü
2015 Orlando International Animation Film Festival – En İyi Kısa Canlandırma, Balkans Beyond
2015 Borders Festival Jüri Özel Ödülü, Internaional Animated Film Festival Banja Luka, En İyi 3D Canlandırma

E-Posta: gonengokalp@gmail.com