01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Altın Vuruş

Altın Vuruş

Türkiye - Canlandırma - 9’ - HD - Renkli - 2015

Küçük evlerinde ışığa muhtaç bir şekilde yaşayan paslı makinalar, güneşin gelip onları gökyüzüne çıkardığı günün hayalini kurmaktadırlar. Küçük bir ışık, onlara ancak ayakta tutup hayal kurmaya devam etmelerini sağlar. Fakat makinalardan bir tanesi artık güneşi görmek ister ve bunun için bir planı vardır.

Yönetmen: Gökalp Gönen
Senaryo: Gökalp Gönen
Yapımcı: Gökalp Gönen
Görüntü Yönetmeni: Gökalp Gönen
Kurgu: Gökalp Gönen
Ses: Gökalp Gönen
Animatör: Gökalp Gönen

Özgeçmiş

Gökalp Gönen, İstanbul’da çalışmalarına devam etmektedir.

Filmografi

2015 Altın Vuruş
2013 Lumen Forest
2011 Güveç
2009 Modernizm

Katıldığı Festivaller

2015 3. Altın Çınar Film Festivali
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali
2015 22. Adana Altın Koza Film Festivali, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması
2015 3. Boğaziçi Film Festivali, Ulusal Kısa Kurmaca Film Yarışması
2015 Harlem Internatıonal Film Festıval U.S.A.
2015 Libélula Animation Fest, Spain
2015 Orlando Film Festival U.S.A.
2015 Internaional Animated Film Festival Banja Luka Bosnia
2015 Balkans Beyond Borders, Greece

Ödüller

2015 Altın Vuruş - 3. Altın Çınar Film Festivali, Ulusal Animasyon Dalı, En İyi Animasyon Film
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali, Ulusal Yarışma, Animasyon Dalı, Birincilik Ödülü
2015 Orlando International Animation Film Festival – En İyi Kısa Canlandırma, Balkans Beyond
2015 Borders Festival Jüri Özel Ödülü, Internaional Animated Film Festival Banja Luka, En İyi 3D Canlandırma

E-Posta: gonengokalp@gmail.com