01 Nisan Cmt
02 Nisan Paz
03 Nisan Pzt
04 Nisan Sal
05 Nisan Çar
06 Nisan Per
07 Nisan Cum
08 Nisan Cmt
09 Nisan Paz
10 Nisan Pzt
11 Nisan Sal
12 Nisan Çar
13 Nisan Per
14 Nisan Cum
15 Nisan Cmt
16 Nisan Paz
17 Nisan Pzt
18 Nisan Sal
19 Nisan Çar
20 Nisan Per
21 Nisan Cum
22 Nisan Cmt
23 Nisan Paz
24 Nisan Pzt
25 Nisan Sal
26 Nisan Çar
27 Nisan Per
28 Nisan Cum
29 Nisan Cmt
30 Nisan Paz

Altın Vuruş

Altın Vuruş

Türkiye - Canlandırma - 9’ - HD - Renkli - 2015

Küçük evlerinde ışığa muhtaç bir şekilde yaşayan paslı makinalar, güneşin gelip onları gökyüzüne çıkardığı günün hayalini kurmaktadırlar. Küçük bir ışık, onlara ancak ayakta tutup hayal kurmaya devam etmelerini sağlar. Fakat makinalardan bir tanesi artık güneşi görmek ister ve bunun için bir planı vardır.

Yönetmen: Gökalp Gönen
Senaryo: Gökalp Gönen
Yapımcı: Gökalp Gönen
Görüntü Yönetmeni: Gökalp Gönen
Kurgu: Gökalp Gönen
Ses: Gökalp Gönen
Animatör: Gökalp Gönen

Özgeçmiş

Gökalp Gönen, İstanbul’da çalışmalarına devam etmektedir.

Filmografi

2015 Altın Vuruş
2013 Lumen Forest
2011 Güveç
2009 Modernizm

Katıldığı Festivaller

2015 3. Altın Çınar Film Festivali
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali
2015 22. Adana Altın Koza Film Festivali, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması
2015 3. Boğaziçi Film Festivali, Ulusal Kısa Kurmaca Film Yarışması
2015 Harlem Internatıonal Film Festıval U.S.A.
2015 Libélula Animation Fest, Spain
2015 Orlando Film Festival U.S.A.
2015 Internaional Animated Film Festival Banja Luka Bosnia
2015 Balkans Beyond Borders, Greece

Ödüller

2015 Altın Vuruş - 3. Altın Çınar Film Festivali, Ulusal Animasyon Dalı, En İyi Animasyon Film
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali, Ulusal Yarışma, Animasyon Dalı, Birincilik Ödülü
2015 Orlando International Animation Film Festival – En İyi Kısa Canlandırma, Balkans Beyond
2015 Borders Festival Jüri Özel Ödülü, Internaional Animated Film Festival Banja Luka, En İyi 3D Canlandırma

E-Posta: gonengokalp@gmail.com