01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Altın Vuruş

Altın Vuruş

Türkiye - Canlandırma - 9’ - HD - Renkli - 2015

Küçük evlerinde ışığa muhtaç bir şekilde yaşayan paslı makinalar, güneşin gelip onları gökyüzüne çıkardığı günün hayalini kurmaktadırlar. Küçük bir ışık, onlara ancak ayakta tutup hayal kurmaya devam etmelerini sağlar. Fakat makinalardan bir tanesi artık güneşi görmek ister ve bunun için bir planı vardır.

Yönetmen: Gökalp Gönen
Senaryo: Gökalp Gönen
Yapımcı: Gökalp Gönen
Görüntü Yönetmeni: Gökalp Gönen
Kurgu: Gökalp Gönen
Ses: Gökalp Gönen
Animatör: Gökalp Gönen

Özgeçmiş

Gökalp Gönen, İstanbul’da çalışmalarına devam etmektedir.

Filmografi

2015 Altın Vuruş
2013 Lumen Forest
2011 Güveç
2009 Modernizm

Katıldığı Festivaller

2015 3. Altın Çınar Film Festivali
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali
2015 22. Adana Altın Koza Film Festivali, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması
2015 3. Boğaziçi Film Festivali, Ulusal Kısa Kurmaca Film Yarışması
2015 Harlem Internatıonal Film Festıval U.S.A.
2015 Libélula Animation Fest, Spain
2015 Orlando Film Festival U.S.A.
2015 Internaional Animated Film Festival Banja Luka Bosnia
2015 Balkans Beyond Borders, Greece

Ödüller

2015 Altın Vuruş - 3. Altın Çınar Film Festivali, Ulusal Animasyon Dalı, En İyi Animasyon Film
2015 16. İzmir Kısa Film Festivali, Ulusal Yarışma, Animasyon Dalı, Birincilik Ödülü
2015 Orlando International Animation Film Festival – En İyi Kısa Canlandırma, Balkans Beyond
2015 Borders Festival Jüri Özel Ödülü, Internaional Animated Film Festival Banja Luka, En İyi 3D Canlandırma

E-Posta: gonengokalp@gmail.com