01 Temmuz Cmt
02 Temmuz Paz
03 Temmuz Pzt
04 Temmuz Sal
05 Temmuz Çar
06 Temmuz Per
07 Temmuz Cum
08 Temmuz Cmt
09 Temmuz Paz
10 Temmuz Pzt
11 Temmuz Sal
12 Temmuz Çar
13 Temmuz Per
14 Temmuz Cum
15 Temmuz Cmt
16 Temmuz Paz
17 Temmuz Pzt
18 Temmuz Sal
19 Temmuz Çar
20 Temmuz Per
21 Temmuz Cum
22 Temmuz Cmt
23 Temmuz Paz
24 Temmuz Pzt
25 Temmuz Sal
26 Temmuz Çar
27 Temmuz Per
28 Temmuz Cum
29 Temmuz Cmt
30 Temmuz Paz
31 Temmuz Pzt

Hüvelbaki

Hüvelbaki

Türkiye - Kurmaca - 13’50’’ - HD - Renkli - 2015

Üç erkek kardeş, bir cenaze görevlisi yardımıyla babalarının cenazesini yedinci kattan giriş katına taşırlar.

Yönetmen: Süleyman Arslan
Senaryo: Süleyman Arslan
Yapımcı: Süleyman Arslan
Görüntü Yönetmeni: Fatih Yılmaz
Kurgu: Efe Mert Kaya
Ses: Mesut Aram
Müzik: Cem Yılmazer
Oyuncular: Enis Aybar, Murat Tüzün, Necip Memili, Onur Ünsal

Özgeçmiş

1977’de Mersin’de doğdu. Akademi İstanbul’da tiyatro eğitimi aldıktan sonra Düşün Sahnesi, Tuncay Özinel Tiyatrosu, Tiyatro Mie, Sarıyer Sanat Tiyatrosu vb tiyatrolarda yer aldı. ‘’Sular Durulmuyor’’ ve ‘’Acı Hayat’’ gibi dizilerde rol aldı. İlk kısa filmini 2010 yılında çekti. Hüvelbaki 6. kısa filmidir.

Filmografi

2015 Hüvelbaki
2014 Şeytan Uçurtması
2013 Birket
2012 Lütfen ve Mutlaka ve Her Defasında
2011 Sıcak
2010 Bisiklet

Telefon: 05353889231

E-Posta: suleymanarslan77@gmail.com