01 Nisan Cmt
02 Nisan Paz
03 Nisan Pzt
04 Nisan Sal
05 Nisan Çar
06 Nisan Per
07 Nisan Cum
08 Nisan Cmt
09 Nisan Paz
10 Nisan Pzt
11 Nisan Sal
12 Nisan Çar
13 Nisan Per
14 Nisan Cum
15 Nisan Cmt
16 Nisan Paz
17 Nisan Pzt
18 Nisan Sal
19 Nisan Çar
20 Nisan Per
21 Nisan Cum
22 Nisan Cmt
23 Nisan Paz
24 Nisan Pzt
25 Nisan Sal
26 Nisan Çar
27 Nisan Per
28 Nisan Cum
29 Nisan Cmt
30 Nisan Paz

Hüvelbaki

Hüvelbaki

Türkiye - Kurmaca - 13’50’’ - HD - Renkli - 2015

Üç erkek kardeş, bir cenaze görevlisi yardımıyla babalarının cenazesini yedinci kattan giriş katına taşırlar.

Yönetmen: Süleyman Arslan
Senaryo: Süleyman Arslan
Yapımcı: Süleyman Arslan
Görüntü Yönetmeni: Fatih Yılmaz
Kurgu: Efe Mert Kaya
Ses: Mesut Aram
Müzik: Cem Yılmazer
Oyuncular: Enis Aybar, Murat Tüzün, Necip Memili, Onur Ünsal

Özgeçmiş

1977’de Mersin’de doğdu. Akademi İstanbul’da tiyatro eğitimi aldıktan sonra Düşün Sahnesi, Tuncay Özinel Tiyatrosu, Tiyatro Mie, Sarıyer Sanat Tiyatrosu vb tiyatrolarda yer aldı. ‘’Sular Durulmuyor’’ ve ‘’Acı Hayat’’ gibi dizilerde rol aldı. İlk kısa filmini 2010 yılında çekti. Hüvelbaki 6. kısa filmidir.

Filmografi

2015 Hüvelbaki
2014 Şeytan Uçurtması
2013 Birket
2012 Lütfen ve Mutlaka ve Her Defasında
2011 Sıcak
2010 Bisiklet

Telefon: 05353889231

E-Posta: suleymanarslan77@gmail.com