01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Hüvelbaki

Hüvelbaki

Türkiye - Kurmaca - 13’50’’ - HD - Renkli - 2015

Üç erkek kardeş, bir cenaze görevlisi yardımıyla babalarının cenazesini yedinci kattan giriş katına taşırlar.

Yönetmen: Süleyman Arslan
Senaryo: Süleyman Arslan
Yapımcı: Süleyman Arslan
Görüntü Yönetmeni: Fatih Yılmaz
Kurgu: Efe Mert Kaya
Ses: Mesut Aram
Müzik: Cem Yılmazer
Oyuncular: Enis Aybar, Murat Tüzün, Necip Memili, Onur Ünsal

Özgeçmiş

1977’de Mersin’de doğdu. Akademi İstanbul’da tiyatro eğitimi aldıktan sonra Düşün Sahnesi, Tuncay Özinel Tiyatrosu, Tiyatro Mie, Sarıyer Sanat Tiyatrosu vb tiyatrolarda yer aldı. ‘’Sular Durulmuyor’’ ve ‘’Acı Hayat’’ gibi dizilerde rol aldı. İlk kısa filmini 2010 yılında çekti. Hüvelbaki 6. kısa filmidir.

Filmografi

2015 Hüvelbaki
2014 Şeytan Uçurtması
2013 Birket
2012 Lütfen ve Mutlaka ve Her Defasında
2011 Sıcak
2010 Bisiklet

Telefon: 05353889231

E-Posta: suleymanarslan77@gmail.com