01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Hüvelbaki

Hüvelbaki

Türkiye - Kurmaca - 13’50’’ - HD - Renkli - 2015

Üç erkek kardeş, bir cenaze görevlisi yardımıyla babalarının cenazesini yedinci kattan giriş katına taşırlar.

Yönetmen: Süleyman Arslan
Senaryo: Süleyman Arslan
Yapımcı: Süleyman Arslan
Görüntü Yönetmeni: Fatih Yılmaz
Kurgu: Efe Mert Kaya
Ses: Mesut Aram
Müzik: Cem Yılmazer
Oyuncular: Enis Aybar, Murat Tüzün, Necip Memili, Onur Ünsal

Özgeçmiş

1977’de Mersin’de doğdu. Akademi İstanbul’da tiyatro eğitimi aldıktan sonra Düşün Sahnesi, Tuncay Özinel Tiyatrosu, Tiyatro Mie, Sarıyer Sanat Tiyatrosu vb tiyatrolarda yer aldı. ‘’Sular Durulmuyor’’ ve ‘’Acı Hayat’’ gibi dizilerde rol aldı. İlk kısa filmini 2010 yılında çekti. Hüvelbaki 6. kısa filmidir.

Filmografi

2015 Hüvelbaki
2014 Şeytan Uçurtması
2013 Birket
2012 Lütfen ve Mutlaka ve Her Defasında
2011 Sıcak
2010 Bisiklet

Telefon: 05353889231

E-Posta: suleymanarslan77@gmail.com