01 Mayıs Pzt
02 Mayıs Sal
03 Mayıs Çar
04 Mayıs Per
05 Mayıs Cum
06 Mayıs Cmt
07 Mayıs Paz
08 Mayıs Pzt
09 Mayıs Sal
10 Mayıs Çar
11 Mayıs Per
12 Mayıs Cum
13 Mayıs Cmt
14 Mayıs Paz
15 Mayıs Pzt
16 Mayıs Sal
17 Mayıs Çar
18 Mayıs Per
19 Mayıs Cum
20 Mayıs Cmt
21 Mayıs Paz
22 Mayıs Pzt
23 Mayıs Sal
24 Mayıs Çar
25 Mayıs Per
26 Mayıs Cum
27 Mayıs Cmt
28 Mayıs Paz
29 Mayıs Pzt
30 Mayıs Sal
31 Mayıs Çar

Rodi

Rodi

Türkiye - Kurmaca - 18’/ Renkli - 2015

İsmail bir rock grubunun sahne kurulumundan sorumlu rodisidir. Ünlü bir müzisyen olmak isteyen İsmail, CD’ye kaydettiği şarkısını, bir konser gününde grubun solisti olan Barkın’a vermeye çalışır. Ancak yapmacık davranışları yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştırır.

Yönetmen: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Senaryo: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Yapımcı: Ahmet Budak
Görüntü Yönetmeni: Andaç Şahan
Kurgu: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Ses: Cenker Kökten
Cast: Onur Ünsal, Barkın Kula, Sibel Kasapoğlu, Alican Tezer, Ali Güçlü Şimşek

Özgeçmiş

Emre Sert ve Gözde Yetişkin’in kısa filmleri ve video klipleri yurtiçi ve yurtdışında festivallere seçildi. 2014 yılında Robert Mckee senaryo yazarlığı semineri ve çeşitli çalışmalar için Los Angeles’ta yaşadılar. Şu anda beraber reklam yönetmenliği yapmakta ve uzun metraj projelerine hazırlanmaktadırlar.

Filmografi

2015 Rodi
2015 Tabii
2013 Bi Garip Adam
2011 Ufak Bölmeler
2010 Sea Level

Katıldığı Festivaller

2011 12. İzmir Film Festivali
2013 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali
2013 25. İstanbul Kısa Film Festivali
2013 20. Adana Altın Koza Film Festivali
2013 8. Trinity Uluslararası Film Festivali, Detroit U.S.A

E-Posta: inatsanat@gmail.com