01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Rodi

Rodi

Türkiye - Kurmaca - 18’/ Renkli - 2015

İsmail bir rock grubunun sahne kurulumundan sorumlu rodisidir. Ünlü bir müzisyen olmak isteyen İsmail, CD’ye kaydettiği şarkısını, bir konser gününde grubun solisti olan Barkın’a vermeye çalışır. Ancak yapmacık davranışları yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştırır.

Yönetmen: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Senaryo: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Yapımcı: Ahmet Budak
Görüntü Yönetmeni: Andaç Şahan
Kurgu: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Ses: Cenker Kökten
Cast: Onur Ünsal, Barkın Kula, Sibel Kasapoğlu, Alican Tezer, Ali Güçlü Şimşek

Özgeçmiş

Emre Sert ve Gözde Yetişkin’in kısa filmleri ve video klipleri yurtiçi ve yurtdışında festivallere seçildi. 2014 yılında Robert Mckee senaryo yazarlığı semineri ve çeşitli çalışmalar için Los Angeles’ta yaşadılar. Şu anda beraber reklam yönetmenliği yapmakta ve uzun metraj projelerine hazırlanmaktadırlar.

Filmografi

2015 Rodi
2015 Tabii
2013 Bi Garip Adam
2011 Ufak Bölmeler
2010 Sea Level

Katıldığı Festivaller

2011 12. İzmir Film Festivali
2013 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali
2013 25. İstanbul Kısa Film Festivali
2013 20. Adana Altın Koza Film Festivali
2013 8. Trinity Uluslararası Film Festivali, Detroit U.S.A

E-Posta: inatsanat@gmail.com