01 Temmuz Cmt
02 Temmuz Paz
03 Temmuz Pzt
04 Temmuz Sal
05 Temmuz Çar
06 Temmuz Per
07 Temmuz Cum
08 Temmuz Cmt
09 Temmuz Paz
10 Temmuz Pzt
11 Temmuz Sal
12 Temmuz Çar
13 Temmuz Per
14 Temmuz Cum
15 Temmuz Cmt
16 Temmuz Paz
17 Temmuz Pzt
18 Temmuz Sal
19 Temmuz Çar
20 Temmuz Per
21 Temmuz Cum
22 Temmuz Cmt
23 Temmuz Paz
24 Temmuz Pzt
25 Temmuz Sal
26 Temmuz Çar
27 Temmuz Per
28 Temmuz Cum
29 Temmuz Cmt
30 Temmuz Paz
31 Temmuz Pzt

Rodi

Rodi

Türkiye - Kurmaca - 18’/ Renkli - 2015

İsmail bir rock grubunun sahne kurulumundan sorumlu rodisidir. Ünlü bir müzisyen olmak isteyen İsmail, CD’ye kaydettiği şarkısını, bir konser gününde grubun solisti olan Barkın’a vermeye çalışır. Ancak yapmacık davranışları yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştırır.

Yönetmen: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Senaryo: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Yapımcı: Ahmet Budak
Görüntü Yönetmeni: Andaç Şahan
Kurgu: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Ses: Cenker Kökten
Cast: Onur Ünsal, Barkın Kula, Sibel Kasapoğlu, Alican Tezer, Ali Güçlü Şimşek

Özgeçmiş

Emre Sert ve Gözde Yetişkin’in kısa filmleri ve video klipleri yurtiçi ve yurtdışında festivallere seçildi. 2014 yılında Robert Mckee senaryo yazarlığı semineri ve çeşitli çalışmalar için Los Angeles’ta yaşadılar. Şu anda beraber reklam yönetmenliği yapmakta ve uzun metraj projelerine hazırlanmaktadırlar.

Filmografi

2015 Rodi
2015 Tabii
2013 Bi Garip Adam
2011 Ufak Bölmeler
2010 Sea Level

Katıldığı Festivaller

2011 12. İzmir Film Festivali
2013 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali
2013 25. İstanbul Kısa Film Festivali
2013 20. Adana Altın Koza Film Festivali
2013 8. Trinity Uluslararası Film Festivali, Detroit U.S.A

E-Posta: inatsanat@gmail.com