01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Rodi

Rodi

Türkiye - Kurmaca - 18’/ Renkli - 2015

İsmail bir rock grubunun sahne kurulumundan sorumlu rodisidir. Ünlü bir müzisyen olmak isteyen İsmail, CD’ye kaydettiği şarkısını, bir konser gününde grubun solisti olan Barkın’a vermeye çalışır. Ancak yapmacık davranışları yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştırır.

Yönetmen: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Senaryo: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Yapımcı: Ahmet Budak
Görüntü Yönetmeni: Andaç Şahan
Kurgu: Emre Sert, Gözde Yetişkin
Ses: Cenker Kökten
Cast: Onur Ünsal, Barkın Kula, Sibel Kasapoğlu, Alican Tezer, Ali Güçlü Şimşek

Özgeçmiş

Emre Sert ve Gözde Yetişkin’in kısa filmleri ve video klipleri yurtiçi ve yurtdışında festivallere seçildi. 2014 yılında Robert Mckee senaryo yazarlığı semineri ve çeşitli çalışmalar için Los Angeles’ta yaşadılar. Şu anda beraber reklam yönetmenliği yapmakta ve uzun metraj projelerine hazırlanmaktadırlar.

Filmografi

2015 Rodi
2015 Tabii
2013 Bi Garip Adam
2011 Ufak Bölmeler
2010 Sea Level

Katıldığı Festivaller

2011 12. İzmir Film Festivali
2013 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali
2013 25. İstanbul Kısa Film Festivali
2013 20. Adana Altın Koza Film Festivali
2013 8. Trinity Uluslararası Film Festivali, Detroit U.S.A

E-Posta: inatsanat@gmail.com