01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Salı

Salı

Türkiye-Fransa – Kurmaca - 12’ - HD - Renkli - 2015

Salı, 15 yaşındaki Aslı’nın İstanbul’daki sıradan bir okul gününde yaşadığı üç temasa dair bir filmdir.

Yönetmen: Ziya Demirel
Senaryo: Buket Coşkuner, Ziya Demirel
Yapımcı: Anna Maria Aslanoğlu, Ziya Demirel
Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz
Kurgu: Henrique Cartaxo
Ses: Murat Onur Öner
Oyuncular: Melis Balaban, Zeki Ocak, Yonca Hiç, Can Karaçaylı, Artun Özsemerciyan, Başar Sayın, Çağdaş Ekin Şişman

Özgeçmiş

1988 Adana’da doğdu. Lisede başladığı tiyatro çalışmalarına üniversitede devam etti. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde okurken ilk kısa filmini çekti. Lisansın ardından, Prag Film Okulu’nda yönetmenlik ve senaryo yazarlığı eğitimi aldı.

Filmografi

2015 Salı
2013 Evicko
2012 Pişmaniye
2010 Filmin Adı
2005 Yansımasını Kaybeden Adam

Katıldığı Festivaller

2015 68. Cannes Film Festival
2015 40. Toronto Film Festival
2015 21. Saraybosna Film Festival
2015 24. Sao Paulo Film Festival
2015 22. Altın Koza Kısa Film Yarışması

Ödüller

2015 21. Saraybosna Film Festivali Jüri Özel Ödülü
2015 Malatya Uluslararası Film Festivali En İyi Kısa Film
2015 Atıf Yılmaz Kısa Film Yarışması İkincilik Ödülü

E-Posta: info@istosfilm.com