01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Salı

Salı

Türkiye-Fransa – Kurmaca - 12’ - HD - Renkli - 2015

Salı, 15 yaşındaki Aslı’nın İstanbul’daki sıradan bir okul gününde yaşadığı üç temasa dair bir filmdir.

Yönetmen: Ziya Demirel
Senaryo: Buket Coşkuner, Ziya Demirel
Yapımcı: Anna Maria Aslanoğlu, Ziya Demirel
Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz
Kurgu: Henrique Cartaxo
Ses: Murat Onur Öner
Oyuncular: Melis Balaban, Zeki Ocak, Yonca Hiç, Can Karaçaylı, Artun Özsemerciyan, Başar Sayın, Çağdaş Ekin Şişman

Özgeçmiş

1988 Adana’da doğdu. Lisede başladığı tiyatro çalışmalarına üniversitede devam etti. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde okurken ilk kısa filmini çekti. Lisansın ardından, Prag Film Okulu’nda yönetmenlik ve senaryo yazarlığı eğitimi aldı.

Filmografi

2015 Salı
2013 Evicko
2012 Pişmaniye
2010 Filmin Adı
2005 Yansımasını Kaybeden Adam

Katıldığı Festivaller

2015 68. Cannes Film Festival
2015 40. Toronto Film Festival
2015 21. Saraybosna Film Festival
2015 24. Sao Paulo Film Festival
2015 22. Altın Koza Kısa Film Yarışması

Ödüller

2015 21. Saraybosna Film Festivali Jüri Özel Ödülü
2015 Malatya Uluslararası Film Festivali En İyi Kısa Film
2015 Atıf Yılmaz Kısa Film Yarışması İkincilik Ödülü

E-Posta: info@istosfilm.com