01 Mayıs Pzt
02 Mayıs Sal
03 Mayıs Çar
04 Mayıs Per
05 Mayıs Cum
06 Mayıs Cmt
07 Mayıs Paz
08 Mayıs Pzt
09 Mayıs Sal
10 Mayıs Çar
11 Mayıs Per
12 Mayıs Cum
13 Mayıs Cmt
14 Mayıs Paz
15 Mayıs Pzt
16 Mayıs Sal
17 Mayıs Çar
18 Mayıs Per
19 Mayıs Cum
20 Mayıs Cmt
21 Mayıs Paz
22 Mayıs Pzt
23 Mayıs Sal
24 Mayıs Çar
25 Mayıs Per
26 Mayıs Cum
27 Mayıs Cmt
28 Mayıs Paz
29 Mayıs Pzt
30 Mayıs Sal
31 Mayıs Çar

Salı

Salı

Türkiye-Fransa – Kurmaca - 12’ - HD - Renkli - 2015

Salı, 15 yaşındaki Aslı’nın İstanbul’daki sıradan bir okul gününde yaşadığı üç temasa dair bir filmdir.

Yönetmen: Ziya Demirel
Senaryo: Buket Coşkuner, Ziya Demirel
Yapımcı: Anna Maria Aslanoğlu, Ziya Demirel
Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz
Kurgu: Henrique Cartaxo
Ses: Murat Onur Öner
Oyuncular: Melis Balaban, Zeki Ocak, Yonca Hiç, Can Karaçaylı, Artun Özsemerciyan, Başar Sayın, Çağdaş Ekin Şişman

Özgeçmiş

1988 Adana’da doğdu. Lisede başladığı tiyatro çalışmalarına üniversitede devam etti. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde okurken ilk kısa filmini çekti. Lisansın ardından, Prag Film Okulu’nda yönetmenlik ve senaryo yazarlığı eğitimi aldı.

Filmografi

2015 Salı
2013 Evicko
2012 Pişmaniye
2010 Filmin Adı
2005 Yansımasını Kaybeden Adam

Katıldığı Festivaller

2015 68. Cannes Film Festival
2015 40. Toronto Film Festival
2015 21. Saraybosna Film Festival
2015 24. Sao Paulo Film Festival
2015 22. Altın Koza Kısa Film Yarışması

Ödüller

2015 21. Saraybosna Film Festivali Jüri Özel Ödülü
2015 Malatya Uluslararası Film Festivali En İyi Kısa Film
2015 Atıf Yılmaz Kısa Film Yarışması İkincilik Ödülü

E-Posta: info@istosfilm.com