01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Su Birikintisi

Su Birikintisi

Türkiye - Deneysel - 9’ - HD - Renkli - 2015

Eski eşya pazarında bir adam meraklı gözlerle tezgâhları, eskimiş posterlerle dolu duvarları inceleyerek yürümektedir. Tezgâhın birinde gördüğü bir objenin canlanması, onu başka bir gerçekliğe sürükler.

Yönetmen: Serdar Yılmaz
Senaryo: Serdar Yılmaz
Yapımcı: Nadide Argun, Serdar Yılmaz
Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz
Kurgu: Buğra Dedeoğlu
Ses: Kerem Aksoy
Animasyon: Emre Altınok
Oyuncular: Mihran Tomasyan

Özgeçmiş

Yılmaz on beşi aşkın uzun metrajlı sinema ve belgesel filminde yapım tasarımcısı ve sanat yönetmeni olarak çalışmış ve ödüller almıştır. Marmara Üniversitesi, Resim Bölümü mezunudur, yüksek lisans ve doktora derecelerini de yine aynı bölümden almıştır. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde doçent olarak görev yapmaktadır.

Filmografi

2015 Su Birikintisi
2012 Kızarmış Tavuk
2009 Merdiven
2008 Sessizlik
2007 Etkili Savunma
2004 Benim Yerim Neresi
2003 Dört Türlü
2002 Hollanda Belgeseli
2001 Kırmızı, Mavi ve Griler
2001 Silahla Yaşamak
2000 Çubuk Kraker

Katıldığı Festivaller

2015 Su Birikintisi - 22. Altın Koza Film Festivali
2015 Su Birikintisi -27. İstanbul Kısa Film Festivali
2010 Merdiven - 42. Rotterdam Film Festivali
2010 Merdiven – Portobello Film Festivali
2010 Merdiven - Athens International Film Festival

E-Posta: seryil71@hotmail.com