01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Su Birikintisi

Su Birikintisi

Türkiye - Deneysel - 9’ - HD - Renkli - 2015

Eski eşya pazarında bir adam meraklı gözlerle tezgâhları, eskimiş posterlerle dolu duvarları inceleyerek yürümektedir. Tezgâhın birinde gördüğü bir objenin canlanması, onu başka bir gerçekliğe sürükler.

Yönetmen: Serdar Yılmaz
Senaryo: Serdar Yılmaz
Yapımcı: Nadide Argun, Serdar Yılmaz
Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz
Kurgu: Buğra Dedeoğlu
Ses: Kerem Aksoy
Animasyon: Emre Altınok
Oyuncular: Mihran Tomasyan

Özgeçmiş

Yılmaz on beşi aşkın uzun metrajlı sinema ve belgesel filminde yapım tasarımcısı ve sanat yönetmeni olarak çalışmış ve ödüller almıştır. Marmara Üniversitesi, Resim Bölümü mezunudur, yüksek lisans ve doktora derecelerini de yine aynı bölümden almıştır. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde doçent olarak görev yapmaktadır.

Filmografi

2015 Su Birikintisi
2012 Kızarmış Tavuk
2009 Merdiven
2008 Sessizlik
2007 Etkili Savunma
2004 Benim Yerim Neresi
2003 Dört Türlü
2002 Hollanda Belgeseli
2001 Kırmızı, Mavi ve Griler
2001 Silahla Yaşamak
2000 Çubuk Kraker

Katıldığı Festivaller

2015 Su Birikintisi - 22. Altın Koza Film Festivali
2015 Su Birikintisi -27. İstanbul Kısa Film Festivali
2010 Merdiven - 42. Rotterdam Film Festivali
2010 Merdiven – Portobello Film Festivali
2010 Merdiven - Athens International Film Festival

E-Posta: seryil71@hotmail.com