01 Mayıs Pzt
02 Mayıs Sal
03 Mayıs Çar
04 Mayıs Per
05 Mayıs Cum
06 Mayıs Cmt
07 Mayıs Paz
08 Mayıs Pzt
09 Mayıs Sal
10 Mayıs Çar
11 Mayıs Per
12 Mayıs Cum
13 Mayıs Cmt
14 Mayıs Paz
15 Mayıs Pzt
16 Mayıs Sal
17 Mayıs Çar
18 Mayıs Per
19 Mayıs Cum
20 Mayıs Cmt
21 Mayıs Paz
22 Mayıs Pzt
23 Mayıs Sal
24 Mayıs Çar
25 Mayıs Per
26 Mayıs Cum
27 Mayıs Cmt
28 Mayıs Paz
29 Mayıs Pzt
30 Mayıs Sal
31 Mayıs Çar

Su Birikintisi

Su Birikintisi

Türkiye - Deneysel - 9’ - HD - Renkli - 2015

Eski eşya pazarında bir adam meraklı gözlerle tezgâhları, eskimiş posterlerle dolu duvarları inceleyerek yürümektedir. Tezgâhın birinde gördüğü bir objenin canlanması, onu başka bir gerçekliğe sürükler.

Yönetmen: Serdar Yılmaz
Senaryo: Serdar Yılmaz
Yapımcı: Nadide Argun, Serdar Yılmaz
Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz
Kurgu: Buğra Dedeoğlu
Ses: Kerem Aksoy
Animasyon: Emre Altınok
Oyuncular: Mihran Tomasyan

Özgeçmiş

Yılmaz on beşi aşkın uzun metrajlı sinema ve belgesel filminde yapım tasarımcısı ve sanat yönetmeni olarak çalışmış ve ödüller almıştır. Marmara Üniversitesi, Resim Bölümü mezunudur, yüksek lisans ve doktora derecelerini de yine aynı bölümden almıştır. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde doçent olarak görev yapmaktadır.

Filmografi

2015 Su Birikintisi
2012 Kızarmış Tavuk
2009 Merdiven
2008 Sessizlik
2007 Etkili Savunma
2004 Benim Yerim Neresi
2003 Dört Türlü
2002 Hollanda Belgeseli
2001 Kırmızı, Mavi ve Griler
2001 Silahla Yaşamak
2000 Çubuk Kraker

Katıldığı Festivaller

2015 Su Birikintisi - 22. Altın Koza Film Festivali
2015 Su Birikintisi -27. İstanbul Kısa Film Festivali
2010 Merdiven - 42. Rotterdam Film Festivali
2010 Merdiven – Portobello Film Festivali
2010 Merdiven - Athens International Film Festival

E-Posta: seryil71@hotmail.com