01 Ağustos Sal
02 Ağustos Çar
03 Ağustos Per
04 Ağustos Cum
05 Ağustos Cmt
06 Ağustos Paz
07 Ağustos Pzt
08 Ağustos Sal
09 Ağustos Çar
10 Ağustos Per
11 Ağustos Cum
12 Ağustos Cmt
13 Ağustos Paz
14 Ağustos Pzt
15 Ağustos Sal
16 Ağustos Çar
17 Ağustos Per
18 Ağustos Cum
19 Ağustos Cmt
20 Ağustos Paz
21 Ağustos Pzt
22 Ağustos Sal
23 Ağustos Çar
24 Ağustos Per
25 Ağustos Cum
26 Ağustos Cmt
27 Ağustos Paz
28 Ağustos Pzt
29 Ağustos Sal
30 Ağustos Çar
31 Ağustos Per
Ağustos

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

İranlı fotoğraf sanatçısı, görüntü yönetmeni ve belgeselci Seifollah Samadian, 1954 yılında Tahran'da doğdu. Tahran Üniversitesi'nde fotoğraf gazeteciliği üzerine profesör olarak dersler veren Samadian, 1991’den beri görsel sanatlar dergisi Tassvir’in baş editörü ve yayıncısı, aynı zamanda Tassvir Film Festivali’nin yöneticisi. Samadian’ın çalışmaları dünyaca ünlü sanat galerilerinde sergilenirken, filmleri birçok uluslararası festivalde gösterildi.

Filmografi

1979 The Long Road of Suffering to Revolution (kısa belgesel)
1982 India 82 (kısa belgesel)
1983 Tehran, Fall of 83 (kısa belgesel)
1999 The White Station (video-sanatı)
1999 Tehran: The 25th Hour (kısa belgesel)
2003 The Art of Killing (video-sanatı)
2004 Bam The 3rd Day The 10th Day (kısa belgesel)
2005 The Day You Were Not There (kısa film)
2006 Once Upon a Time in Marrakech (belgesel)
2016 76 Minutes and 15 Seconds with Abbas Kiarostami (belgesel)