01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

İranlı fotoğraf sanatçısı, görüntü yönetmeni ve belgeselci Seifollah Samadian, 1954 yılında Tahran'da doğdu. Tahran Üniversitesi'nde fotoğraf gazeteciliği üzerine profesör olarak dersler veren Samadian, 1991’den beri görsel sanatlar dergisi Tassvir’in baş editörü ve yayıncısı, aynı zamanda Tassvir Film Festivali’nin yöneticisi. Samadian’ın çalışmaları dünyaca ünlü sanat galerilerinde sergilenirken, filmleri birçok uluslararası festivalde gösterildi.

Filmografi

1979 The Long Road of Suffering to Revolution (kısa belgesel)
1982 India 82 (kısa belgesel)
1983 Tehran, Fall of 83 (kısa belgesel)
1999 The White Station (video-sanatı)
1999 Tehran: The 25th Hour (kısa belgesel)
2003 The Art of Killing (video-sanatı)
2004 Bam The 3rd Day The 10th Day (kısa belgesel)
2005 The Day You Were Not There (kısa film)
2006 Once Upon a Time in Marrakech (belgesel)
2016 76 Minutes and 15 Seconds with Abbas Kiarostami (belgesel)