01 Mayıs Pzt
02 Mayıs Sal
03 Mayıs Çar
04 Mayıs Per
05 Mayıs Cum
06 Mayıs Cmt
07 Mayıs Paz
08 Mayıs Pzt
09 Mayıs Sal
10 Mayıs Çar
11 Mayıs Per
12 Mayıs Cum
13 Mayıs Cmt
14 Mayıs Paz
15 Mayıs Pzt
16 Mayıs Sal
17 Mayıs Çar
18 Mayıs Per
19 Mayıs Cum
20 Mayıs Cmt
21 Mayıs Paz
22 Mayıs Pzt
23 Mayıs Sal
24 Mayıs Çar
25 Mayıs Per
26 Mayıs Cum
27 Mayıs Cmt
28 Mayıs Paz
29 Mayıs Pzt
30 Mayıs Sal
31 Mayıs Çar

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

İranlı fotoğraf sanatçısı, görüntü yönetmeni ve belgeselci Seifollah Samadian, 1954 yılında Tahran'da doğdu. Tahran Üniversitesi'nde fotoğraf gazeteciliği üzerine profesör olarak dersler veren Samadian, 1991’den beri görsel sanatlar dergisi Tassvir’in baş editörü ve yayıncısı, aynı zamanda Tassvir Film Festivali’nin yöneticisi. Samadian’ın çalışmaları dünyaca ünlü sanat galerilerinde sergilenirken, filmleri birçok uluslararası festivalde gösterildi.

Filmografi

1979 The Long Road of Suffering to Revolution (kısa belgesel)
1982 India 82 (kısa belgesel)
1983 Tehran, Fall of 83 (kısa belgesel)
1999 The White Station (video-sanatı)
1999 Tehran: The 25th Hour (kısa belgesel)
2003 The Art of Killing (video-sanatı)
2004 Bam The 3rd Day The 10th Day (kısa belgesel)
2005 The Day You Were Not There (kısa film)
2006 Once Upon a Time in Marrakech (belgesel)
2016 76 Minutes and 15 Seconds with Abbas Kiarostami (belgesel)