01 Nisan Cmt
02 Nisan Paz
03 Nisan Pzt
04 Nisan Sal
05 Nisan Çar
06 Nisan Per
07 Nisan Cum
08 Nisan Cmt
09 Nisan Paz
10 Nisan Pzt
11 Nisan Sal
12 Nisan Çar
13 Nisan Per
14 Nisan Cum
15 Nisan Cmt
16 Nisan Paz
17 Nisan Pzt
18 Nisan Sal
19 Nisan Çar
20 Nisan Per
21 Nisan Cum
22 Nisan Cmt
23 Nisan Paz
24 Nisan Pzt
25 Nisan Sal
26 Nisan Çar
27 Nisan Per
28 Nisan Cum
29 Nisan Cmt
30 Nisan Paz

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

İranlı fotoğraf sanatçısı, görüntü yönetmeni ve belgeselci Seifollah Samadian, 1954 yılında Tahran'da doğdu. Tahran Üniversitesi'nde fotoğraf gazeteciliği üzerine profesör olarak dersler veren Samadian, 1991’den beri görsel sanatlar dergisi Tassvir’in baş editörü ve yayıncısı, aynı zamanda Tassvir Film Festivali’nin yöneticisi. Samadian’ın çalışmaları dünyaca ünlü sanat galerilerinde sergilenirken, filmleri birçok uluslararası festivalde gösterildi.

Filmografi

1979 The Long Road of Suffering to Revolution (kısa belgesel)
1982 India 82 (kısa belgesel)
1983 Tehran, Fall of 83 (kısa belgesel)
1999 The White Station (video-sanatı)
1999 Tehran: The 25th Hour (kısa belgesel)
2003 The Art of Killing (video-sanatı)
2004 Bam The 3rd Day The 10th Day (kısa belgesel)
2005 The Day You Were Not There (kısa film)
2006 Once Upon a Time in Marrakech (belgesel)
2016 76 Minutes and 15 Seconds with Abbas Kiarostami (belgesel)