01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

Seifollah Samadian - Belgesel Sinema

İranlı fotoğraf sanatçısı, görüntü yönetmeni ve belgeselci Seifollah Samadian, 1954 yılında Tahran'da doğdu. Tahran Üniversitesi'nde fotoğraf gazeteciliği üzerine profesör olarak dersler veren Samadian, 1991’den beri görsel sanatlar dergisi Tassvir’in baş editörü ve yayıncısı, aynı zamanda Tassvir Film Festivali’nin yöneticisi. Samadian’ın çalışmaları dünyaca ünlü sanat galerilerinde sergilenirken, filmleri birçok uluslararası festivalde gösterildi.

Filmografi

1979 The Long Road of Suffering to Revolution (kısa belgesel)
1982 India 82 (kısa belgesel)
1983 Tehran, Fall of 83 (kısa belgesel)
1999 The White Station (video-sanatı)
1999 Tehran: The 25th Hour (kısa belgesel)
2003 The Art of Killing (video-sanatı)
2004 Bam The 3rd Day The 10th Day (kısa belgesel)
2005 The Day You Were Not There (kısa film)
2006 Once Upon a Time in Marrakech (belgesel)
2016 76 Minutes and 15 Seconds with Abbas Kiarostami (belgesel)