01 Nisan Cmt
02 Nisan Paz
03 Nisan Pzt
04 Nisan Sal
05 Nisan Çar
06 Nisan Per
07 Nisan Cum
08 Nisan Cmt
09 Nisan Paz
10 Nisan Pzt
11 Nisan Sal
12 Nisan Çar
13 Nisan Per
14 Nisan Cum
15 Nisan Cmt
16 Nisan Paz
17 Nisan Pzt
18 Nisan Sal
19 Nisan Çar
20 Nisan Per
21 Nisan Cum
22 Nisan Cmt
23 Nisan Paz
24 Nisan Pzt
25 Nisan Sal
26 Nisan Çar
27 Nisan Per
28 Nisan Cum
29 Nisan Cmt
30 Nisan Paz

Sevmekten

Sevmekten

Türkiye / Kurmaca / 16’ / HD / Renkli / 2017

Ailesinin sahip olduğu tek hayvanın bakımından sorumlu olan Emre, zaman zaman da elma bahçesinde çalışan babasına yardım etmektedir. Anne ise köyün çeyiz işleri ile ilgilenmektedir. Emre, annesin çıraklığını yapan Bahar’a âşıktır. Ancak bir türlü cesaret edip de Bahar’a açılmayı göze alamaz. Emre bir gün merada otlattığı ineği kaybeder ve işler karışır.

Yönetmen: M. Abdülgafur Şahin
Senaryo: Melis Şahin
Yapımcı: M. Abdülgafur Şahin
Görüntü Yönetmeni: M. Abdülgafur Şahin
Kurgu: M. Abdülgafur Şahin
Ses: Seçkin Akyıldız
Oyuncular: Mehmet Emin Taştekin, Kemal Denizci, Hasret Khajehvand

Özgeçmiş

1989 yılında İstanbul'da doğdu. Kaplan Film Yapım bünyesinde Görüntü Yönetmenliği ve Hayal Perdesi Sinema Topluluğu üyesi olarak sinema üzerine teorik ve pratik çalışmalar yapmaktadır. Hayal Perdesi Sinema Dergisi’nde yazarlık yapmaktadır.

Filmografi

2017 Sevmekten, 2010 Güvercin

Katıldığı Festivaller

2012 Güvercin - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması
2011 Güvercin - 7. Kazan Uluslararası Müslüman Film Festivali
2010 Güvercin - Manisa Altın Üzüm Kısa Film Festivali
2010 Güvercin - Çocuk Vakfı, Hakları Çalınmış Çocuklar Kısa Film Yarışması

Ödüller

2012 Güvercin - Jüri Özel Ödülü - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması

E-posta: masahin@gmail.com