01 Mart Çar
02 Mart Per
03 Mart Cum
04 Mart Cmt
05 Mart Paz
06 Mart Pzt
07 Mart Sal
08 Mart Çar
09 Mart Per
10 Mart Cum
11 Mart Cmt
12 Mart Paz
13 Mart Pzt
14 Mart Sal
15 Mart Çar
16 Mart Per
17 Mart Cum
18 Mart Cmt
19 Mart Paz
20 Mart Pzt
21 Mart Sal
22 Mart Çar
23 Mart Per
24 Mart Cum
25 Mart Cmt
26 Mart Paz
27 Mart Pzt
28 Mart Sal
29 Mart Çar
30 Mart Per
31 Mart Cum

Sevmekten

Sevmekten

Türkiye / Kurmaca / 16’ / HD / Renkli / 2017

Ailesinin sahip olduğu tek hayvanın bakımından sorumlu olan Emre, zaman zaman da elma bahçesinde çalışan babasına yardım etmektedir. Anne ise köyün çeyiz işleri ile ilgilenmektedir. Emre, annesin çıraklığını yapan Bahar’a âşıktır. Ancak bir türlü cesaret edip de Bahar’a açılmayı göze alamaz. Emre bir gün merada otlattığı ineği kaybeder ve işler karışır.

Yönetmen: M. Abdülgafur Şahin
Senaryo: Melis Şahin
Yapımcı: M. Abdülgafur Şahin
Görüntü Yönetmeni: M. Abdülgafur Şahin
Kurgu: M. Abdülgafur Şahin
Ses: Seçkin Akyıldız
Oyuncular: Mehmet Emin Taştekin, Kemal Denizci, Hasret Khajehvand

Özgeçmiş

1989 yılında İstanbul'da doğdu. Kaplan Film Yapım bünyesinde Görüntü Yönetmenliği ve Hayal Perdesi Sinema Topluluğu üyesi olarak sinema üzerine teorik ve pratik çalışmalar yapmaktadır. Hayal Perdesi Sinema Dergisi’nde yazarlık yapmaktadır.

Filmografi

2017 Sevmekten, 2010 Güvercin

Katıldığı Festivaller

2012 Güvercin - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması
2011 Güvercin - 7. Kazan Uluslararası Müslüman Film Festivali
2010 Güvercin - Manisa Altın Üzüm Kısa Film Festivali
2010 Güvercin - Çocuk Vakfı, Hakları Çalınmış Çocuklar Kısa Film Yarışması

Ödüller

2012 Güvercin - Jüri Özel Ödülü - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması

E-posta: masahin@gmail.com