01 Mayıs Pzt
02 Mayıs Sal
03 Mayıs Çar
04 Mayıs Per
05 Mayıs Cum
06 Mayıs Cmt
07 Mayıs Paz
08 Mayıs Pzt
09 Mayıs Sal
10 Mayıs Çar
11 Mayıs Per
12 Mayıs Cum
13 Mayıs Cmt
14 Mayıs Paz
15 Mayıs Pzt
16 Mayıs Sal
17 Mayıs Çar
18 Mayıs Per
19 Mayıs Cum
20 Mayıs Cmt
21 Mayıs Paz
22 Mayıs Pzt
23 Mayıs Sal
24 Mayıs Çar
25 Mayıs Per
26 Mayıs Cum
27 Mayıs Cmt
28 Mayıs Paz
29 Mayıs Pzt
30 Mayıs Sal
31 Mayıs Çar

Sevmekten

Sevmekten

Türkiye / Kurmaca / 16’ / HD / Renkli / 2017

Ailesinin sahip olduğu tek hayvanın bakımından sorumlu olan Emre, zaman zaman da elma bahçesinde çalışan babasına yardım etmektedir. Anne ise köyün çeyiz işleri ile ilgilenmektedir. Emre, annesin çıraklığını yapan Bahar’a âşıktır. Ancak bir türlü cesaret edip de Bahar’a açılmayı göze alamaz. Emre bir gün merada otlattığı ineği kaybeder ve işler karışır.

Yönetmen: M. Abdülgafur Şahin
Senaryo: Melis Şahin
Yapımcı: M. Abdülgafur Şahin
Görüntü Yönetmeni: M. Abdülgafur Şahin
Kurgu: M. Abdülgafur Şahin
Ses: Seçkin Akyıldız
Oyuncular: Mehmet Emin Taştekin, Kemal Denizci, Hasret Khajehvand

Özgeçmiş

1989 yılında İstanbul'da doğdu. Kaplan Film Yapım bünyesinde Görüntü Yönetmenliği ve Hayal Perdesi Sinema Topluluğu üyesi olarak sinema üzerine teorik ve pratik çalışmalar yapmaktadır. Hayal Perdesi Sinema Dergisi’nde yazarlık yapmaktadır.

Filmografi

2017 Sevmekten, 2010 Güvercin

Katıldığı Festivaller

2012 Güvercin - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması
2011 Güvercin - 7. Kazan Uluslararası Müslüman Film Festivali
2010 Güvercin - Manisa Altın Üzüm Kısa Film Festivali
2010 Güvercin - Çocuk Vakfı, Hakları Çalınmış Çocuklar Kısa Film Yarışması

Ödüller

2012 Güvercin - Jüri Özel Ödülü - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması

E-posta: masahin@gmail.com