01 Haziran Per
02 Haziran Cum
03 Haziran Cmt
04 Haziran Paz
05 Haziran Pzt
06 Haziran Sal
07 Haziran Çar
08 Haziran Per
09 Haziran Cum
10 Haziran Cmt
11 Haziran Paz
12 Haziran Pzt
13 Haziran Sal
14 Haziran Çar
15 Haziran Per
16 Haziran Cum
17 Haziran Cmt
18 Haziran Paz
19 Haziran Pzt
20 Haziran Sal
21 Haziran Çar
22 Haziran Per
23 Haziran Cum
24 Haziran Cmt
25 Haziran Paz
26 Haziran Pzt
27 Haziran Sal
28 Haziran Çar
29 Haziran Per
30 Haziran Cum
Haziran

Sevmekten

Sevmekten

Türkiye / Kurmaca / 16’ / HD / Renkli / 2017

Ailesinin sahip olduğu tek hayvanın bakımından sorumlu olan Emre, zaman zaman da elma bahçesinde çalışan babasına yardım etmektedir. Anne ise köyün çeyiz işleri ile ilgilenmektedir. Emre, annesin çıraklığını yapan Bahar’a âşıktır. Ancak bir türlü cesaret edip de Bahar’a açılmayı göze alamaz. Emre bir gün merada otlattığı ineği kaybeder ve işler karışır.

Yönetmen: M. Abdülgafur Şahin
Senaryo: Melis Şahin
Yapımcı: M. Abdülgafur Şahin
Görüntü Yönetmeni: M. Abdülgafur Şahin
Kurgu: M. Abdülgafur Şahin
Ses: Seçkin Akyıldız
Oyuncular: Mehmet Emin Taştekin, Kemal Denizci, Hasret Khajehvand

Özgeçmiş

1989 yılında İstanbul'da doğdu. Kaplan Film Yapım bünyesinde Görüntü Yönetmenliği ve Hayal Perdesi Sinema Topluluğu üyesi olarak sinema üzerine teorik ve pratik çalışmalar yapmaktadır. Hayal Perdesi Sinema Dergisi’nde yazarlık yapmaktadır.

Filmografi

2017 Sevmekten, 2010 Güvercin

Katıldığı Festivaller

2012 Güvercin - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması
2011 Güvercin - 7. Kazan Uluslararası Müslüman Film Festivali
2010 Güvercin - Manisa Altın Üzüm Kısa Film Festivali
2010 Güvercin - Çocuk Vakfı, Hakları Çalınmış Çocuklar Kısa Film Yarışması

Ödüller

2012 Güvercin - Jüri Özel Ödülü - 1. Altın Diş Kısa Film Yarışması

E-posta: masahin@gmail.com